Referencer


PROFESSIONEL BOLIGSTYLING, DER SÆLGER

HOMESTYLING

KUNDERNE SIGER


Vi sætter en ære i tilfredse kunder, der oplever os som en professionel og kompetent samarbejdspartner i forbindelse med store såvel som mindre homestyling-opgaver. Her er, hvad nogle af vores kunder siger om os:

BASIC HOMESTYLING


Anna, lejlighed i Hellerup


"Sammen med HOMESTYLING gennemgik vi min lejlighed og lagde en plan for, hvordan jeg med mine egne møbler og ting kunne sikre, at min bolig fremstod endnu mere attraktiv overfor potentielle købere. Selvom jeg ikke brugte mange penge på styling, blev lejligheden alligevel solgt hurtigt."

FULL HOMESTYLING


F. Christensen, villa i Holte


"Jeg kontaktede HOMESTYLING i samme øjeblik, jeg besluttede at sætte mit hus til salg. Det stod tomt efter udlejning, men HOMESTYLING stylede huset fra kælder til kvist inden jeg kontaktede ejendomsmægleren. Det bidrog helt sikkert til en højere vurdering. Huset blev solgt på mindre end en måned og der var flere interesserede købere. Jeg kan klart anbefale HOMESTYLING."

FULL HOMESTYLING


Jette, lejlighed på Østerbro


"Det gik super hurtigt med salg, dejligt at kunne sætte punktum. Jeg er helt sikker på, at din indretning hjalp salget i den rigtige retning."

HOMESTYLING

PROFESSIONEL BOLIGSTYLING, DER SÆLGER


Lavere liggetid og højere pris med professionel boligstyling.


GET IN TOUCH


Email:

mail@homestyling.dk


Telefon::

(+45) 40 63 85 43


CONNECT


Facebook
Copyright © All Rights Reserved